AcasăBulgariFenomen în Bulgaria: Mii de persoane își oferă gratuit casele de la...

Fenomen în Bulgaria: Mii de persoane își oferă gratuit casele de la țară

-

Piața imobiliară rurală din Bulgaria, care a murit de multă vreme, pare să fi prins viață anul acesta și multe localități mici, în care au trăit 10-15 persoane, s-au umplut de oameni. „Proprietățile rurale au fost primele care au atras atenția celor care caută o a doua casă, iar afacerile cu acestea sunt în creștere”, a declarat managerul „Bulgarian Properties”, Polina Stoikova, pentru ziarul 24CHASA, citată de Rador.

Potrivit acesteia, locurile atractive sunt părțile centrale ale Bulgariei, la sud de Munții Stara Planina. De asemenea satele din jurul orașului Veliko Târnovo, precum și toate satele din apropierea unui mare oraș regional, spre care drumul cu mașina este de până la o jumătate de oră. Potrivit acesteia, toți cei care au cumpărat o astfel de proprietate anul acesta sunt mulțumiți, pentru că s-a dovedit că au făcut o alegere corectă.

mai mult la  /universul.net/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...